diumenge, 3 de juliol del 2016

Festa de la Roca tot un èxit!

Ahir 2 de juliol del 2016 la Urbanització de la Roca de Taradell va celebrar la seva festa major. 
A les 9h. del matí la plaça Sant Quirze es va omplir de veïns i veïnes de la Roca per fer una caminada.



La caminada veïnal per la natura que va permetre que es coneguessin diversos veïns i veïnes i compartissin espais de la urbanització mai visitat anteriorment pels participants.

















Quan després de la caminada els veïns i veïnes van arribar a l'ecomuseu on van fer una visita. Després de la visita els més petits es van posar a jugar amb la font de l'alzinar per refrescar-se després de la caminada. Tot i que, a mig camí ja havien menjat coca amb llangonissa, un suc i aigua per a grans i petits.


  

A les 12h. del migdia a la pista ens van venir a visitar els gegants i vam fer una cercavila fins a la plaça Sant Quirze on tots els veïns i veïnes van despedir-se fins a les 17h.















A les 17h. el capellà va visitar la capella de Sant Quirze i com és típic de cada any es va fer la missa. En la qual dues veïnes de la Roca van fer una lectura.


A les 18h. les famílies van portar coques i pastissos a l'Alizinar on van berenar els infants i van jugar a jocs de cucanya que van organitzar cinc veïnes de la Roca. 


A les 19h. la pista poliesportiva es va omplir de infants, adolescents i adults de Tona i Taradell per un objectiu, ballar els balls que els ha ensenyat la Vero de l'EAS Taradell i el Foment de Tona i a continuació es va fer una Màster Class.



Llavors, va haber-hi el sopar popular a càrrec del Restrautant El nou Montseny de Taradell i després de sopar, en Jordi Font ens va fer un monoleg, llavors vam fer el sorteig de diversos articles que ens van donar diversos veïns de la Roca i els quals la junta agraeix.

Finalment, es va escollir un hereu i una pubilla que van ser en Pol Cáliz i la Martina Grau. I per els més marxossos, discomòbil dins les 2h. del matí amb servei de bar inclòs.


La JUNTA agraeix la participació de tots els veïns i veïnes!


Mostrando IMG-20160703-WA0003.jpg